Cégünk műanyag télikert, alumínium télikert és fa télikert gyártásával és telepítésével foglalkozik. Látogasson el bemutatótermünkbe, tekintse meg télikert mintadarabunkat.

Árajánlatkérés   Kapcsolat   Télikert gyakori kérdések
Betűméret növel / csökken
Télikert
Cégismertető
Bemutatóterem


Cím: 1115 Budapest, Ildikó utca 8.
Telefon, fax: (1) 445-2835
E-mail: info@a-telikertek.hu

továbbKulcsszavak
egyedi műanyag télikert, saját műanyag télikert, műanyag télikert látványterv, akciós műanyag télikert, látványos műanyag télikert, időtálló műanyag télikertRólunk mondták
Kiss István
Már több, mint egy éve terveztük a télikert építtetését amikor felkerestük az A-Télikertet, akik biztosítottak arról, hogy az álmaink megvalósíthatók. Nagyon örülök, hogy ezt a céget választottuk a télikert megvalósítására, mert azon túl, hogy nagyon kedvesek és figyelmesek voltak, a felhasznált anyagok minősége, a munka gördülékenysége a hozzáértésükről és szakértelmükről tett tanúbizonyságot.
A télikert építés folyamata

A télikert építés folyamata

Atuendo télikert építésének folyamata

A télikert építés első lépése a pontos igények megbeszélése, majd egy 3D-s látványtervvel egyszerre elkészített előzetes árajánlat.Ennek elfogadása után következik a helyszíni felmérés előzetesen egyeztetett időpontban a telepítés helyén. Ezt követően készül el a pontos, végső árkalkuláció, mely már tartalmaz minden szükséges anyagot.

Az Atuendo télikert építés megrendelése

A megrendelés aláírásakor szükséges a megrendelés összegének 50%-át foglalóként - készpénzben vagy átutalással - megfizetni. Ezt követően kezdődik a télikert szerkezeti elemeinek gyártása. Amennyiben a télikert építése üvegtetővel történik,akkor az üvegtető felépítése után van lehetőség az üvegpanelek pontos megmérésére és gyártására.

Kivitelezés

A Deceuninck profil rendszer rendelkezik a télikert építéshez szükséges speciális profilokkal, melyek biztosítják a tökéletes vízzárást és hőszigetelést. A szerkezetek elkészülte után, egyeztetett időpontban érkeznek szakembereink, hogy a helyszínen felépítsék a megrendelt Atuendo télikertet.

A télikert építés, kivitelezés magába foglalja a szerkezet elemeinek felállítását, rögzítését, nyíló szárnyak felrakását, szükség szerinti beállítását, valamint – amennyiben szükséges -  a megfelelő takarások elhelyezését.

Cégcsoportunkon belül lehetőség van arra, hogy a télikert építés, kivitelezés minden részfolyamatát elvégezzük.

Árajánlatkérés
Árajánlatkérés télikertekre
Kérje részletes, egyedi árajánlatunkat műanyag télikert, alumínium télikert vagy fa télikert telepítésére.
továbbTippek, tanácsok
Ahol sok fény szükséges – árnyékolásra is gondolni kell! Télikert árnyékolási tanácsért forduljon kollégáinkhoz! 
A télikertek    |    Oldal ajánlása    |    Nyomtatóbarát változat    |    Hozzáadás a kedvencekhez
Lap tetejére
  csomagtartó | netkert