Cégünk műanyag télikert, alumínium télikert és fa télikert gyártásával és telepítésével foglalkozik. Látogasson el bemutatótermünkbe, tekintse meg télikert mintadarabunkat.

Árajánlatkérés   Kapcsolat   Télikert gyakori kérdések
Betűméret növel / csökken
Télikert
Rólunk mondták
Kiss István
Már több, mint egy éve terveztük a télikert építtetését amikor felkerestük az A-Télikertet, akik biztosítottak arról, hogy az álmaink megvalósíthatók. Nagyon örülök, hogy ezt a céget választottuk a télikert megvalósítására, mert azon túl, hogy nagyon kedvesek és figyelmesek voltak, a felhasznált anyagok minősége, a munka gördülékenysége a hozzáértésükről és szakértelmükről tett tanúbizonyságot.
Kulcsszavak
egyedi télikert árak, akciós télikert árak, olcsó télikert árak, télikert árak Budapesten, télikert árak kalkulálása, télikert árak látványtervvelCégismertető
Bemutatóterem


Cím: 1115 Budapest, Ildikó utca 8.
Telefon, fax: (1) 445-2835
E-mail: info@a-telikertek.hu

továbbÁrajánlatkérés

Árajánlatkérés télikertre


Az alábbi űrlap kitöltésével kérheti ajánaltunkat télikertek építésére. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.


 
Név*:
 
Település*:
 
Telefon*:
 
E-mail cím*:
Ebbe a mezőbe kérjük, NE ÍRJON semmit. Ha bármit ír bele, a teljes megkeresése törlésre kerül, nem kapunk semmilyen értesítést üzenetéről.
Ajánlatkérés tárgya:  

Fájl csatolása:

Kérjük, csatoljon a leendő télikert helyéről készített fotókat, valamint amennyiben elképzelésükről készült már esetleg bármiféle (akár kézi) rajz vagy vázlat, akkor ezeket is küldje el részünkre - az alábbi fájlfeltöltési lehetőséget kihasználva - a pontosabb tervezés érdekében.
1. fájl:
2. fájl:
3. fájl:

Árajánlatkérés
Árajánlatkérés télikertekre
Kérje részletes, egyedi árajánlatunkat műanyag télikert, alumínium télikert vagy fa télikert telepítésére.
továbbTippek, tanácsok
Télikertünket könnyed bútorokkal rendezzük be, kerüljük a súlyos, túl hangsúlyos tárgyakat és túlzsúfoltságot, hogy megtarthassuk a helyiség szellős mivoltát. 
A télikertek    |    Oldal ajánlása    |    Nyomtatóbarát változat    |    Hozzáadás a kedvencekhez
Lap tetejére
  csomagtartó | netkert