Cégünk műanyag télikert, alumínium télikert és fa télikert gyártásával és telepítésével foglalkozik. Látogasson el bemutatótermünkbe, tekintse meg télikert mintadarabunkat.

Árajánlatkérés   Kapcsolat   Télikert gyakori kérdések
Betűméret növel / csökken
Télikert
Cégismertető
Bemutatóterem


Cím: 1115 Budapest, Ildikó utca 8.
Telefon, fax: (1) 445-2835
E-mail: info@a-telikertek.hu

továbbRólunk mondták
Kiss István
Már több, mint egy éve terveztük a télikert építtetését amikor felkerestük az A-Télikertet, akik biztosítottak arról, hogy az álmaink megvalósíthatók. Nagyon örülök, hogy ezt a céget választottuk a télikert megvalósítására, mert azon túl, hogy nagyon kedvesek és figyelmesek voltak, a felhasznált anyagok minősége, a munka gördülékenysége a hozzáértésükről és szakértelmükről tett tanúbizonyságot.
Kulcsszavak
egyedi télikert árak, akciós télikert árak, olcsó télikert árak, télikert árak Budapesten, télikert árak kalkulálása, télikert árak látványtervvelÁrajánlatkérés

Árajánlatkérés télikertre


Az alábbi űrlap kitöltésével kérheti ajánaltunkat télikertek építésére. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.


 
Név*:
 
Település*:
 
Telefon*:
 
E-mail cím*:
Ebbe a mezőbe kérjük, NE ÍRJON semmit. Ha bármit ír bele, a teljes megkeresése törlésre kerül, nem kapunk semmilyen értesítést üzenetéről.
Ajánlatkérés tárgya:  

Fájl csatolása:

Kérjük, csatoljon a leendő télikert helyéről készített fotókat, valamint amennyiben elképzelésükről készült már esetleg bármiféle (akár kézi) rajz vagy vázlat, akkor ezeket is küldje el részünkre - az alábbi fájlfeltöltési lehetőséget kihasználva - a pontosabb tervezés érdekében.
1. fájl:
2. fájl:
3. fájl:

Árajánlatkérés
Árajánlatkérés télikertekre
Kérje részletes, egyedi árajánlatunkat műanyag télikert, alumínium télikert vagy fa télikert telepítésére.
továbbTippek, tanácsok
Télikertünket könnyed bútorokkal rendezzük be, kerüljük a súlyos, túl hangsúlyos tárgyakat és túlzsúfoltságot, hogy megtarthassuk a helyiség szellős mivoltát. 
A télikertek    |    Oldal ajánlása    |    Nyomtatóbarát változat    |    Hozzáadás a kedvencekhez
Lap tetejére
  csomagtartó | netkert