Cégünk műanyag télikert, alumínium télikert és fa télikert gyártásával és telepítésével foglalkozik. Látogasson el bemutatótermünkbe, tekintse meg télikert mintadarabunkat.

Árajánlatkérés   Kapcsolat   Télikert gyakori kérdések
Betűméret növel / csökken
Télikert
Rólunk mondták
Kiss István
Már több, mint egy éve terveztük a télikert építtetését amikor felkerestük az A-Télikertet, akik biztosítottak arról, hogy az álmaink megvalósíthatók. Nagyon örülök, hogy ezt a céget választottuk a télikert megvalósítására, mert azon túl, hogy nagyon kedvesek és figyelmesek voltak, a felhasznált anyagok minősége, a munka gördülékenysége a hozzáértésükről és szakértelmükről tett tanúbizonyságot.
Kulcsszavak
egyedi műanyag télikert, saját műanyag télikert, műanyag télikert látványterv, akciós műanyag télikert, látványos műanyag télikert, időtálló műanyag télikertCégismertető
Bemutatóterem


Cím: 1115 Budapest, Ildikó utca 8.
Telefon, fax: (1) 445-2835
E-mail: info@a-telikertek.hu

továbbMűanyag télikert

Műanyag télikert

A műanyag télikert műszaki jellemzői

Az általunk kínált műanyag télikertek számos formai és műszaki kivitelben készülhetnek.

Alapvető szempontok műanyag télikert tervezéséhez:

  • a Megrendelő igénye,
  • a télikert rendeltetése (növényház, lakótér, stb.),
  • a fogadószerkezet kialakítása,
  • az épülethez való csatlakozás lehetősége,
  • a szerkezet költséghatárai.

Fenti tényezők ismeretében teszünk javaslatot a télikert anyagára, formájára, működésére vonatkozóan. Műanyag télikert szerkezeteink minden esetben statikailag, egyedileg méretezett elemekből készülnek. Az általunk alkalmazott nyílászárók német biztonsági vasalattal, univerzális ütközőtömítési rendszerrel kerülnek beépítésre.

A Deceuninck – Zendow műanyag télikert profilrendszerekről

A belga vállalat története 1937-ig nyúlik vissza, ekkor gyártották le az első műanyag terméket. Specialitásuk a műanyag nyílászárók, műanyag télikertek, burkolatok és egyéb műanyag, az építőipar által használt termékek gyártása.
A műanyag télikert profiljuk kicsit sarkos, de Soft line kialakítású, UV stabil, újrahasznosítható ólommentes kivitel. Nagyméretű horganyzott vasmerevítő profillal készülnek belőle a nyílászárók, két darab szürke színű rejtett EPDM gumitömítéssel, 70 mm-es beépítési mélységgel. Minden ismert vasalattal gyártható. A speciális télikert profilok alapanyagukban megegyeznek a nyílászáró gyártásban használt anyagokkal, színazonosak, sorolhatóak, egységes kinézetűek. Költségigény szempontjából ezek kínálják a legjobb alternatívát a télikert építésben.

Műanyag télikert fotók

Műanyag télikert - www.a-télikertek.hu   Műanyag teraszbeépítés fa hatású fóliázású nyílászárókkal - www.a-télikertek.hu   Műanyag teraszbeépítés fa hatású fóliázású nyílászárókkal - www.a-télikertek.hu   Műanyag télikert - www.a-télikertek.huTippek, tanácsok
Télikertünket könnyed bútorokkal rendezzük be, kerüljük a súlyos, túl hangsúlyos tárgyakat és túlzsúfoltságot, hogy megtarthassuk a helyiség szellős mivoltát.Árajánlatkérés
Árajánlatkérés télikertekre
Kérje részletes, egyedi árajánlatunkat műanyag télikert, alumínium télikert vagy fa télikert telepítésére.
tovább 
A télikertek    |    Oldal ajánlása    |    Nyomtatóbarát változat    |    Hozzáadás a kedvencekhez
Lap tetejére
  csomagtartó | netkert