Cégünk műanyag télikert, alumínium télikert és fa télikert gyártásával és telepítésével foglalkozik. Látogasson el bemutatótermünkbe, tekintse meg télikert mintadarabunkat.

Árajánlatkérés   Kapcsolat   Télikert gyakori kérdések
Betűméret növel / csökken
Télikert
Kulcsszavak
akciós fa télikert, egyedi fa télikert, harmonikus fa télikert, olcsó fa télikert, fa télikert Budapesten, fa télikert bemutató, időtálló fa télikert,Rólunk mondták
Kiss István
Már több, mint egy éve terveztük a télikert építtetését amikor felkerestük az A-Télikertet, akik biztosítottak arról, hogy az álmaink megvalósíthatók. Nagyon örülök, hogy ezt a céget választottuk a télikert megvalósítására, mert azon túl, hogy nagyon kedvesek és figyelmesek voltak, a felhasznált anyagok minősége, a munka gördülékenysége a hozzáértésükről és szakértelmükről tett tanúbizonyságot.
Cégismertető
Bemutatóterem


Cím: 1115 Budapest, Ildikó utca 8.
Telefon, fax: (1) 445-2835
E-mail: info@a-telikertek.hu

továbbFa télikert

Fa télikert

A fa télikert építéséhez használt alapanyag lehet luc-, borovi-, vagy vörösfenyő, mahagóni, meranti vagy bármely egyéb, alkalmas fafajta. Ezekből a rétegragasztott elemekből csavarodás- és vetemedésmentes fa télikert alapanyag gyártható, szinte bármilyen méretben.

A télikert faszerkezete a statikailag szükséges méretben gyártható le, akár csomómentes kivitelben is. A repedésmentesség, a vetemedés és a csavarodás elkerülése érdekében a felhasznált fa alapanyag megfelelő szárítás után, több rétegből ragasztva kerül alkalmazásra. A csomómentes felületnek köszönhetően a faanyagok felülete egyenletesen változik, és az időjárás viszontagságainak kitett külső bevonat is egyenletesen szívódik fel, így sokáig ép marad a felület.

A fa télikert rendszeres gondozást igényel, ellentétben a műanyag vagy alumínium télikertekkel. Viszont a faanyag előnye, hogy esztétikus, természetes megjelenésű, nagy méretű télikert építhető belőle, amely kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezik.

Ha fából készítjük, a télikert külső oldalán javasolt alumínium záróelemeket alkalmazni, nyílászáróként pedig fa ablakok és ajtók alkalmazása a leggyakoribb megoldás. Többféle kivitelből lehet választani: pl.: fix, nyíló, nyíló-bukó, emelőtoló, harmonika.

A fa télikert tetőszerkezete készülhet polikarbonátból (plexi) vagy hőszigetelt üvegezéssel.

Árajánlatkérés
Árajánlatkérés télikertekre
Kérje részletes, egyedi árajánlatunkat műanyag télikert, alumínium télikert vagy fa télikert telepítésére.
továbbTippek, tanácsok
Ahol sok fény szükséges – árnyékolásra is gondolni kell! Télikert árnyékolási tanácsért forduljon kollégáinkhoz! 
A télikertek    |    Oldal ajánlása    |    Nyomtatóbarát változat    |    Hozzáadás a kedvencekhez
Lap tetejére
  csomagtartó | netkert