Cégünk műanyag télikert, alumínium télikert és fa télikert gyártásával és telepítésével foglalkozik. Látogasson el bemutatótermünkbe, tekintse meg télikert mintadarabunkat.

Árajánlatkérés   Kapcsolat   Télikert gyakori kérdések
Betűméret növel / csökken
Télikert
Rólunk mondták
Kiss István
Már több, mint egy éve terveztük a télikert építtetését amikor felkerestük az A-Télikertet, akik biztosítottak arról, hogy az álmaink megvalósíthatók. Nagyon örülök, hogy ezt a céget választottuk a télikert megvalósítására, mert azon túl, hogy nagyon kedvesek és figyelmesek voltak, a felhasznált anyagok minősége, a munka gördülékenysége a hozzáértésükről és szakértelmükről tett tanúbizonyságot.
Cégismertető
Bemutatóterem


Cím: 1115 Budapest, Ildikó utca 8.
Telefon, fax: (1) 445-2835
E-mail: info@a-telikertek.hu

továbbKulcsszavak
akciós fa télikert, egyedi fa télikert, harmonikus fa télikert, olcsó fa télikert, fa télikert Budapesten, fa télikert bemutató, időtálló fa télikert,Fa télikert

Fa télikert

A fa télikert építéséhez használt alapanyag lehet luc-, borovi-, vagy vörösfenyő, mahagóni, meranti vagy bármely egyéb, alkalmas fafajta. Ezekből a rétegragasztott elemekből csavarodás- és vetemedésmentes fa télikert alapanyag gyártható, szinte bármilyen méretben.

A télikert faszerkezete a statikailag szükséges méretben gyártható le, akár csomómentes kivitelben is. A repedésmentesség, a vetemedés és a csavarodás elkerülése érdekében a felhasznált fa alapanyag megfelelő szárítás után, több rétegből ragasztva kerül alkalmazásra. A csomómentes felületnek köszönhetően a faanyagok felülete egyenletesen változik, és az időjárás viszontagságainak kitett külső bevonat is egyenletesen szívódik fel, így sokáig ép marad a felület.

A fa télikert rendszeres gondozást igényel, ellentétben a műanyag vagy alumínium télikertekkel. Viszont a faanyag előnye, hogy esztétikus, természetes megjelenésű, nagy méretű télikert építhető belőle, amely kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezik.

Ha fából készítjük, a télikert külső oldalán javasolt alumínium záróelemeket alkalmazni, nyílászáróként pedig fa ablakok és ajtók alkalmazása a leggyakoribb megoldás. Többféle kivitelből lehet választani: pl.: fix, nyíló, nyíló-bukó, emelőtoló, harmonika.

A fa télikert tetőszerkezete készülhet polikarbonátból (plexi) vagy hőszigetelt üvegezéssel.

Árajánlatkérés
Árajánlatkérés télikertekre
Kérje részletes, egyedi árajánlatunkat műanyag télikert, alumínium télikert vagy fa télikert telepítésére.
továbbTippek, tanácsok
Ahol sok fény szükséges – árnyékolásra is gondolni kell! Télikert árnyékolási tanácsért forduljon kollégáinkhoz! 
A télikertek    |    Oldal ajánlása    |    Nyomtatóbarát változat    |    Hozzáadás a kedvencekhez
Lap tetejére
  csomagtartó | netkert