Cégünk műanyag télikert, alumínium télikert és fa télikert gyártásával és telepítésével foglalkozik. Látogasson el bemutatótermünkbe, tekintse meg télikert mintadarabunkat.

Árajánlatkérés   Kapcsolat   Télikert gyakori kérdések
Betűméret növel / csökken
Télikert
Cégismertető
Bemutatóterem


Cím: 1115 Budapest, Ildikó utca 8.
Telefon, fax: (1) 445-2835
E-mail: info@a-telikertek.hu

továbbKulcsszavak
egyedi alumínium télikert, időtálló alumínium télikert, olcsó alumínium télikert, akciós alumínium télikert, alumínium télikert Budapesten, alumínium télikert bemutatóteremRólunk mondták
Kiss István
Már több, mint egy éve terveztük a télikert építtetését amikor felkerestük az A-Télikertet, akik biztosítottak arról, hogy az álmaink megvalósíthatók. Nagyon örülök, hogy ezt a céget választottuk a télikert megvalósítására, mert azon túl, hogy nagyon kedvesek és figyelmesek voltak, a felhasznált anyagok minősége, a munka gördülékenysége a hozzáértésükről és szakértelmükről tett tanúbizonyságot.
Alumínium télikert

Alumínium télikert

Jelenleg az alumínium-szerkezetű télikertjeink kialakítása beszállítói nehézségek miatt szünetel. Ajánljuk helyette a kedvezőbb árszintű és jobb hőszigetelő képességű alumínium-hatású műanyag-szerkezetű télikerteket.

Az alumínium könnyű, rozsdásodásra nem hajlamos, jól alakítható fém, amely kiválóan alkalmas télikert és nyílászáró profilok gyártására. Az alumínium meglehetősen nagy szabadságot ad a télikert tervezése során az egyedi elképzelések megvalósításához.

Az alumínium télikert előnyei

Alumíniumból nagyobb méretű szerkezetek építhetőek, mint a műanyagból, ugyanakkor könnyedebb megjelenést kölcsönöz az építménynek, mint egy fa szerkezet. Az időjárásnak remekül ellenáll, szinterezéssel pedig szinte bármilyen színben rendelhető.

Az alumínium szerkezeti elemek önálló télikert építéséhez, medencefedésekhez, vagy akár a házhoz hozzáépítve egyaránt jól alkalmazhatóak. Fedéskor a polikarbonát és az üveg egyaránt szóba jöhet, de üveg alkalmazása esetén erősebb szerkezetre van szükség a nagyobb súly miatt.

Ma már az alumíniumszerkezetek hőhídmentes kivitelűek, ám ennek ellenére – gyakorlati tapasztalataink alapján – nem javasoljuk az alumínium és műanyag szerkezetek kombinálását télikert építésekor, mivel az alumínium profilok hőátbocsátási tényezője gyengébb a műanyagénál, így páraterhelés esetén hamarabb megjelenik rajtuk a páralecsapódás. Az alumíniumból épült télikert ára a középkategóriában helyezkedik el (a műanyag és a fa télikert között).

Az acélszerkezetekből épült télikertek mérete jóval nagyobb lehet, viszont folyamatos gondozást igényelnek a páralecsapódás miatt. Az acél szerkezeteket célszerű tűzihorganyzott kivitelben rendelni, úgy sokkal tartósabb lesz és kevesebb gondozást igényel.

Árajánlatkérés
Árajánlatkérés télikertekre
Kérje részletes, egyedi árajánlatunkat műanyag télikert, alumínium télikert vagy fa télikert telepítésére.
továbbTippek, tanácsok
Hűvösebb időszakokban használjuk ki a télikertben felhalmozódott napenergiát más helyiségek felmelegítésére! 
A télikertek    |    Oldal ajánlása    |    Nyomtatóbarát változat    |    Hozzáadás a kedvencekhez
Lap tetejére
  csomagtartó | netkert