Cégünk műanyag télikert, alumínium télikert és fa télikert gyártásával és telepítésével foglalkozik. Látogasson el bemutatótermünkbe, tekintse meg télikert mintadarabunkat.

Árajánlatkérés   Kapcsolat   Télikert gyakori kérdések
Betűméret növel / csökken
Télikert
Cégismertető
Bemutatóterem


Cím: 1115 Budapest, Ildikó utca 8.
Telefon, fax: (1) 445-2835
E-mail: info@a-telikertek.hu

továbbKulcsszavak
egyedi alumínium télikert, időtálló alumínium télikert, olcsó alumínium télikert, akciós alumínium télikert, alumínium télikert Budapesten, alumínium télikert bemutatóteremRólunk mondták
Kiss István
Már több, mint egy éve terveztük a télikert építtetését amikor felkerestük az A-Télikertet, akik biztosítottak arról, hogy az álmaink megvalósíthatók. Nagyon örülök, hogy ezt a céget választottuk a télikert megvalósítására, mert azon túl, hogy nagyon kedvesek és figyelmesek voltak, a felhasznált anyagok minősége, a munka gördülékenysége a hozzáértésükről és szakértelmükről tett tanúbizonyságot.
Alumínium télikert

Alumínium télikert

Jelenleg az alumínium-szerkezetű télikertjeink kialakítása beszállítói nehézségek miatt szünetel. Ajánljuk helyette a kedvezőbb árszintű és jobb hőszigetelő képességű alumínium-hatású műanyag-szerkezetű télikerteket.

Az alumínium könnyű, rozsdásodásra nem hajlamos, jól alakítható fém, amely kiválóan alkalmas télikert és nyílászáró profilok gyártására. Az alumínium meglehetősen nagy szabadságot ad a télikert tervezése során az egyedi elképzelések megvalósításához.

Az alumínium télikert előnyei

Alumíniumból nagyobb méretű szerkezetek építhetőek, mint a műanyagból, ugyanakkor könnyedebb megjelenést kölcsönöz az építménynek, mint egy fa szerkezet. Az időjárásnak remekül ellenáll, szinterezéssel pedig szinte bármilyen színben rendelhető.

Az alumínium szerkezeti elemek önálló télikert építéséhez, medencefedésekhez, vagy akár a házhoz hozzáépítve egyaránt jól alkalmazhatóak. Fedéskor a polikarbonát és az üveg egyaránt szóba jöhet, de üveg alkalmazása esetén erősebb szerkezetre van szükség a nagyobb súly miatt.

Ma már az alumíniumszerkezetek hőhídmentes kivitelűek, ám ennek ellenére – gyakorlati tapasztalataink alapján – nem javasoljuk az alumínium és műanyag szerkezetek kombinálását télikert építésekor, mivel az alumínium profilok hőátbocsátási tényezője gyengébb a műanyagénál, így páraterhelés esetén hamarabb megjelenik rajtuk a páralecsapódás. Az alumíniumból épült télikert ára a középkategóriában helyezkedik el (a műanyag és a fa télikert között).

Az acélszerkezetekből épült télikertek mérete jóval nagyobb lehet, viszont folyamatos gondozást igényelnek a páralecsapódás miatt. Az acél szerkezeteket célszerű tűzihorganyzott kivitelben rendelni, úgy sokkal tartósabb lesz és kevesebb gondozást igényel.

Tippek, tanácsok
Hűvösebb időszakokban használjuk ki a télikertben felhalmozódott napenergiát más helyiségek felmelegítésére!Árajánlatkérés
Árajánlatkérés télikertekre
Kérje részletes, egyedi árajánlatunkat műanyag télikert, alumínium télikert vagy fa télikert telepítésére.
tovább 
A télikertek    |    Oldal ajánlása    |    Nyomtatóbarát változat    |    Hozzáadás a kedvencekhez
Lap tetejére
  csomagtartó | netkert